Geplande Beurzen en Exposities

Nadja creëert beelden.

In 1996 rondde zij met succes de propedeuse af aan de AKI (ArtEz) in Enschede. Daarna besloot ze artistiek haar eigen weg te gaan. Ze koos voor de fotovakschool in Apeldoorn voor verdere technische opleiding in de digitale fotografie.

Naast haar vrije werk fotografeert Nadja voor diverse opdrachtgevers die op zoek zijn naar een professionele en persoonlijke aanpak met een artistieke inslag.

Beurzen en exposities upcoming:

Artfair Appeltern. Van 4 september tot en met 12 september is mijn werk hier te zien. Tuinen van Appeltern Walstraat 2a in Appeltern. Tijden: 10.00 uur tot 18.00 uur. Met onderstaande ticket 60 % korting op entree:

Kunst op Stand in de Koninklijke Stallen van Paleis Soestdijk 18 en 19 september van 11.00 tot 17.00 uur. Koninklijke stallen bevinden zich recht tegenover het Paleis op de Parade. Amsterdamsestraatweg 12 Baarn. Entree gratis

Onder het motto ‘Kunst op Stand’ vindt op zaterdag 18 en zondag 19 september in de Koninklijke Stallen van Paleis Soestdijk een expositie plaats met werk van 14 kunstenaars. De werken lopen uiteen van schilderijen, beelden, objecten en assemblages tot fotografie, textielkunst en sieraden.

De expositie is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. De stallen liggen op de Parade, recht tegenover Paleis Soestdijk. Bezoekers kunnen gratis parkeren op de Parade, Amsterdamsestraatweg 12, Baarn.

Deelnemende kunstenaars:

De veertien deelnemende kunstenaars staan garant voor een zeer gevarieerde expositie:

Marjoleine Brons – fotografie; Marja Glimmerveen – wandobjecten; Trudie van Haaster – textielkunst; Wanda Janota – assemblages; Meta Joanknecht – keramiek; Lettie Kuijvenhoven – objecten; Jos Out – beelden; Inge Prins van Wijngaarden – papierkunst; Chris Rodenburg – objecten; Peter Schipper – schilderijen; Wilma van Weijen – conceptuele kunst; Corine van der Werf – installaties; Nadja Willems – fotografie; Rosita ven Wingerden – sieraden.

Kunst-10-daagse bergen 22 oktober -31 oktober. Ik sta bij Stalkunst 9  Voert 9, 1861PE, Bergen, Nederland